perjantai 12. kesäkuuta 2015

Torimyyntiä ja omia ostoksia.


Näin on pyörähtänyt käyntiin tämän kesän myyntikausi!
 Eka häppeninki missä olin myymässä oli menneenä tiistaina Lieksan iltatori. 
Valikoimissa minulla oli tietenkin korut ja muut pienet käsityöt. Leivonnais puolesta vastasi saaristolaisleivät, korvapuustit, persikka piiraat (puuttuu kuvasta, sillä olivat kylmälaukussa) ja erilaiset kakkut (suklaa-sitruuna-muro ja maustekakku) 
Myyjäisiin valmistautuminen meni vanhalla rutiinilla ilman suurempia ongelmia.
Torilla oli paljon myyjiä ja paljon myös asiakkaita. Jostain syystä minun myynti jäi kuitenkin suhteellisen pieneksi. Johtuisiko siitä, että en ole ennen täällä myynyt ja ihmiset eivät tunne minua ja tuotteitani vai oliko kotileivoonaisten myyjiä vain niin paljon. 
Pitää siis yrittää viellä uudelleen saada parempaa tulosta jonain toisena iltatori iltana.

Kuvassa näkyykin 'uusin' koru telineeni, jonka avokkini teki minulle suunnitelmani mukaisesti. Teline on ollut tosi toimiva sisätiloissa olevissa tapahtumissa, mutta näin ulkona teline heilui tuulessa ja siihen piti ladata painoa taakse, että sai sen pysymään pystyssä.



Itse olen shoppaillut viimeaikoina vain ja ainoastaan ebay:ssä. Tässä kuvassa osa ostoksistani, joita koin ehdottomasti tarvitsevani tälle kesää. Turkooseja kylttejä kasveille ja veden kestävä musta tussi. Langaton bluetooth kaiutin. RCA kaapeli karaokelaitteiden kajareihin. Laventeli pussukoita vaatekaappeja raikastamaan. Kulmakarvojen nypintä jutska ( ei ollut niin toimiva kuin ajattelin). Kolme isoa puristettavaa purkkia joihin teen itse bbq yms kastikkeita ja etiketit. Takkuharja. Tukiside teippiä. Kaikki nämä tuotteet tulivat kotiin noin kahdessa viikossa ja olivat todella paljon halvempia kuin vastaavat tuotteet suomessa. Omasta taloudellisesta tilanteesta johtuen en voi ostoillani tukea suomalaista tuotantoa ja taloutta.


Kiinasta tilasin myös reilun euron hintaan erilaisia sisustus tarroja. Tämä tarra löysi paikkansa makuuhuoneesta sängynpäädyn yläpuolelta. ( valitettavasti huono kuva) Tarra ei halunnut asettua aivan suoraan :D


Tämä tarra on viellä paketissaan, siillä tekstistä puuttuu yksi kirjain ja sydämmiä. 
Myyjä pahoitteli ja lupasi lähettää uuden tarran tämän maanantai kappaleen tilalle, 
Joitakin tuotteita on viellä matkalla minun postilaatikkoon, 
joten niistä uutta postausta sitten myöhemmin. 



Piha hommia ei ole tullut tehtyä sen kumminpia, ruohoa vaan ajeltu ja kasveja kasteltu, Kelit on olleet viileitä, sateisia ja tuulisia, joten osa kasveista on aivan kuolemaisillaan, mutta toivotaan parasta, että selviäsivät. Näihin kuviin ja tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti