maanantai 11. toukokuuta 2015

Äitienpäivä


Tänä vuonna en ollut viettämässä äitenpäivää oman äitini kanssa, koska välimatkaa meillä on melkein 200 km ja alkuviikolle minulla oli jo sovittuja menoja, joten vierailu olisi jäänyt kovin lyhyeksi. Yleensä kun käyn vanhempieni luona, viivyn siellä melkein viikon kerrallaan,
 juurikin tästä välimatkasta johtuen. 

Tein kuitenkin lahjat omalle äidilleni ja anopille, jonka luona sitten kävimme eilen kahvittelemassa. Askartelin kortit tapetista, tarroista ja kohoväristä. Anopille vein chilin taimen, jonka purkin koristelin myöskin tapetilla, koristenauhalla ja helmellä. 
Lahjaksi tein myös kahvipusseista joutsenet. Ohjeen löysin ihan googlettamalla. Toinen joutsen on tehty niin sanotusti nurinperin. Joutsenten tekeminen oli todella kivaa puuhaa, joskin aikaa meni näin ensikertalaisella kahteen joutseneen puolitoista päivää. Kahvipusseja meni yllättävän paljon, samoin liimaa. Ehkä niitä tulee tehtyä viellä lisääkin jos sadepäiviä siunaantuu.

Googletin myös hintaa millä joutsenia myydään, sillä mietin, että olisinko tehnyt niitä myyntiin asti kesän tapahtumiin, mutta totesin ettei ole kovin kannattavaa kun valmista tuotetta myydään 10-15 eurolla. Aika halvalla lähtee vaivaan nähden, tosin omasta kokemuksesta tiedän, että käsityöt ei yleensä mene kaupaksi kovin hyvin ainakaan hinnalla johon laskee käytetyn ajan ja materiaalit.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti