keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kun kirjat vie mennessään.

Olen ollut kova tyttö lukemaan jo pienestä pitäen, neiti etsivät ja sweet walley high kirjat tuli koluttua nopeasti. Harmittaa kun en ole koskaan pitänyt listaa kaikista kirjoista, jotka olen lukenut.

Eläydyn kirjojen tarinaan syvälle ja jään tarinaan koukkuun usein niin etten malttaisi lopettaa kirjan lukemista kun sen olen aloittanut. Monesti illalla sängyssä lukemani kirjan tarina jatkuu yöllä unissani ja seuraavana aamuna muistan tapahtumat kuin juuri nähneestä elokuvasta, mieleni luo tavallaan jänniä sivujuonia kirjoihin.

Lemppari kirjailijoitani ovat Leena Lehtolainen, Outi Pakkanen, Eppu Nuotio, Pirjo Hassinen, Anna-Leena Härkönen, Liza Marklund, Marian Keys, Henning Mankell, Reijo Mäki, Jarkko Sipilä, Harri Nykänen yms.



Noin vuosi sitten aloitin 'keräillä' muutaman lemppari kirjailijan tuotoksia. Aluksi kolusin ahkerasti kirppareita ja antikvariaatteja ja saalistin kirjoja puutelistan kanssa. Nyttemmin kun puutelista on lyhentynyt hyvää tahtia olen ruvennut ostamaan kirjoja myös huuto.netin kautta suoraan postiluukusta kotiin.
Parhaillaankin odotan kuumeisesti viiden kirjan saapumista.

Kunhan kirjasarjat ovat täydellisiä, on suunnitelmissa hankkia kunnolliset kirjahyllyt missä teokset pääsevät kunnolla esille.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti